Oltenii au petrecut după sărbători la cel mai mare parc acvatic din regiune

Oltenii au petrecut după sărbători la cel mai mare parc acvatic din regiune

După perioada de sărbători și după mesele copioase și încărcate, oltenii au început sezonul de bălăceală și au mers la Water Park Craiova pentru a se relaxa.

031B8CFD F1BB 4DBF AB27 5E4FBC68777E

Parcul acvatic a fost plin, iar distracția a fost pe val. Locul ideal pentru familii, grup de prieteni sau copii, parcul acvatic din Craiova a fost pus la dispoziție în preajma sărbătorilor de iarnă.

Cel mai mare parc acvatic din Oltenia a fost vacanța perfectă pentru oltenii care nu au ales să părăsească regiunea de sărbători. Este și cazul unui grup de tineri din Mehedinți, care au venit special să se distreze la Water Park.

09491776 900D 4660 B694 6C0E159F3BA0
Adelina și restul grupului de tineri porniti pe distracție și aventură au venit fix după noaptea dintre ani, la parcul acvatic. De la Oprișor, din Mehedinți, până la Craiova.

Am petrecut împreună cu câțiva prieteni la Water Park. Am zis să venim la Craiova și să nu mergem prin alte părți. A fost mai aproape de casă și suntem mulțumiți de serviciile lor”, ne-a spus tânăra mehedințeancă.

Totodată, conducerea Water Park-ului spune că în această perioadă multe persoane au trecut pragul parcului acvatic.

Este deschis, în această perioadă, Water Park-ul Craiova. Mai multe persoane ne-au trecut pragul, ceea ce ne bucură. Este o modalitate de a petrece timpul liber pentru cei care nu au plecat din oraș sau din județ”, a spus directorul parcului acvatic, Dan Cricorian.

Bazine de înot, tobogane, zone de joacă pentru cei mici, piscine tematice pentru copii sunt doar câteva facilități pe care Water Park-ul le pune la dispoziție clienților.