Biroul de împrumuturi al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” şi-a reluat activitatea

Potrivit unui comunicat al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”, din Craiova, viaţa revine la normalitate, astfel că Biroul de împrumuturi şi-a reluat activitatea:

 

Fete bib

La fel de harnici și de prinși în vârtejul determinat de situația delicată pe care o traversăm sunt și colegii bibliotecari de la Biroul de împrumuturi.

Conștienți că mulți dintre craioveni, și nu numai, sunt dornici să împrumute cele mai râvnite titluri ieșite de sub tipar în cele câteva luni trecute din 2020, bibliotecarii au turat puternic motoarele și au reluat activitățile curente. Mulți dintre dumneavoastră, cei care ați ajuns la bibliotecă de-a lungul acestor zile, îi recunoașteți. Zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00, sunt prezenți și disponibili. 

Împrumutul cărților, precum și tratarea profesională a tuturor volumelor restituite, fără excepție, se desfășoară cu respectarea dispozițiilor referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Traversăm o perioadă delicată, nu e niciun secret. Totuși, împreună cu utilizatorii noștri, dăm dovadă de o adaptabilitate ieșită din comun. Ne protejăm și citim, nu putem renunța la această activitate. Menținem condiții de lucru sănătoase și ne preocupăm neîntrerupt de protejarea tuturor celor care vin în contact imediat cu fondurile de carte.

Așa cum v-am anunțat în urmă cu doar câteva zile, am reluat o parte dintre serviciile noastre. Gradual, în acord cu modul în care evoluează situația generată de pandemia cu care ne confruntăm, vom redeschide și celelalte servicii. Până atunci, le mulțumim colegilor noștri, pentru că au făcut posibilă reluarea serviciilor de împrumut carte. Vă mulțumim și dumneavoastră!

În doar câteva zile, câteva sute de cărți au intrat ori au ieșit din bibliotecă!