Cursuri online de limba engleză pentru adulți

Cursuri online de limba engleză pentru adulți

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin compartimentul American Corner Craiova, organizează, în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020, cursuri online de limba engleză, gratuite, pentru adulți, nivel B1-B2.

Curs engleza

Cursurile vor fi susținute de lector univ. dr. Ana-Maria Demetrian, de la Universitatea din Craiova, trainer în cadrul centrului educațional Professor A’s International Academy.

Cursurile sunt finanțate prin grantul anual oferit de Ambasada SUA la București.

Întâlnirile se vor desfășura online, în fiecare zi de luni și joi, începând cu ora 17.30. Sunt invitate să participe persoanele dornice să cunoască limba engleza, nivel B1-B2.

În vederea înscrierii, cei interesați sunt invitați să trimită un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care să menționeze numele, prenumele și numărul de telefon, până la data de 30.06.2020, inclusiv.

Întrucât numărul locurilor disponibile este limitat – 25 de cursanți, selecția participanților se va face în urma unui interviu online, în limba engleză, pe platforma Zoom. Selecția se va desfășura în intervalul 1-3 iulie 2020, între orele 17.30 – 19.30, pe aceeași platformă online. Candidații admiși vor fi anunțați printr-un e-mail, ocazie cu care le va fi furnizat și linkul de participare la activitățile cursului.

Cursurile vor dura trei luni și au ca scop promovarea limbii engleze, dar și oferirea de șanse pentru cei care doresc să aibă acces la oportunități mai bune, în cadrul locului de muncă, sau să își găsească un loc de muncă.