AMR a decis prelungirea termenul de trimitere a lucrărilor pentru Concursul Naţional de Literatură „Alexandru Macedonski”

AMR a decis prelungirea termenul de trimitere a lucrărilor pentru Concursul Naţional de Literatură „Alexandru Macedonski”

Pentru o mai largă participare, cei interesaţi mai au timp să-şi trimită lucrările literare pentru concurs.  

macedonski

Datorită interesului manifestat pentru Concursul Naţional de Literatură „Alexandru Macedonski”, ce se desfășoară, în acest an, în mediul online, din cauza pandemiei Covid-19, a numărului mare de lucrări primite până acum și pentru a oferi și altor tineri scriitori șansa să participe la concurs, AMR a decis prelungirea termenului de trimitere a lucrărilor.

Astfel, lucrările se pot trimite până pe 10 septembrie 2020, iar premierea câștigătorilor este programată pentru data de 26 septembrie.

Lucrările pentru concurs vor fi trimise pe adresa de e-mail a Asociaţiei Macedonenilor din România: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0722.251.947 şi pe site www.asociatia-macedonenilor.ro

Reamintim faptul că, în memoria lui Alexandru Macedonski şi pentru a continua acţiunea de promovare a tinerilor scriitori talentaţi, începând din 2014, Asociaţia Macedonenilor din România (A.M.R.) organizează Concursul Naţional de Literatură „Alexandru Macedonski”, adresat acelora care nu au debutat în volum.

Concursul este deschis şi creatorilor sub 18 ani, care pot participa cu creaţii literare ale copiilor, sau adolescenţilor.

Juriul festivalului va fi format din personalităţi literare din cadrul Uniunii Scriitorilor din România.