Las Vegas este și capitala adrenalinei. Pentru prețuri nu foarte mari, poți conduce mașini de lux sau zbura cu un avion de luptă

Las Vegas este și capitala adrenalinei. Pentru prețuri nu foarte mari, poți conduce mașini de lux sau zbura cu un avion de luptă

Migrația către mediul online, posibilă în din ce în ce mai multe domenii după anul 2.000, este un fenomen ce se poate observa cu ușurință și în industria jocurilor de noroc, acolo unde operatorii de top pun la dispoziția clienților sute sau chiar mii de jocuri de la cei mai buni furnizori.

bet las vegas

Recordul de jocuri la un cazino online licențiat ONJN în România este deținut de NetBet - cu peste 2.000 de titluri diferite la adresa https://casino.netbet.ro.

Totuși, nimic nu se compară cu o vacanță în Las Vegas, cel mai mare oraș din Nevada, considerat de cei mai mulți capitala mondială a jocurilor de noroc.

Un weekend în Vegas rămâne visul oricărui pasionat de gambling, iar pentru a înțelege de ce, e suficient să vezi doar câteva imagini sau secvențe din zona marilor cazinouri amplasate pe The Strip.

Printre motivele care au plasat Vegasul atât de sus în topul destinațiilor turistice nu se află însă doar cazinourile. Nivelul de adrenalină urcă la mesele de joc, dar și mai mult în cadrul a diferite activități, pe care, cel mai probabil, nu știai că le poți încerca în Orașul Păcatelor. Iată doar câteva dintre ele.

Exotic Car Driving Experience Package in Las Vegas. Pentru minim 199 $, primești una din cele 13 super mașini (Porsche, Ferrari, Lamborghini) pentru 2 ore. Evident, le poți conduce fără griji legate de viteză și în preț este inclus și echipamentul necesar. În cazul în care ai nevoie, poți avea parte de ceva sfaturi sau chiar puțină practică. Trebuie să ai minim 18 ani pentru a conduce oricare dintre mașini și minim 11 ani pentru a te urca în mașină alături de un adult. Din motive de siguranță, un instructor se va afla pe scaunul din dreapta la orice cursă. Pista pe care poți tura super motoarele se află la aproximativ 28 de kilometri de Vegas.

Vegas Mini Baja Chase Dune Buggy Adventure. Pentru cei nefamiliarizați cu termenul, să precizăm încă de la început că „buggy” este termenul folosit pentru mașinile off-road asemănătoare ATV-urilor. Pentru un preț de minim 124 $, vei conduce una din cele mai tari mașini de curse off-road prin deșert, timp de 30 de minute. În preț intră cele 30 de minute de adrenalină pură, echipamentul de protecție și drumul dus-întors (dacă dorești să fi preluat de la hotelul la care locuiești). Toate mașinile puse la dispoziție sunt pregătite special pentru terenul accidentat din Nevada. De menționat că 124 $ este prețul pentru o singură persoană și că nu se închiriază decât cu două locuri plătite, deci fie mergi cu un prieten/prietenă, fie plătești singur 248 $.

Exclusive: Fighter Pilot Experience in Las Vegas. Cu un preț de pornire de doar 227 $, poți zbura timp de 15 minute într-un avion de luptă deasupra Las Vegas-ului. Este una din cele mai populare atracții pentru cei care vizitează Orașul Luminilor, iar avionul pus la dispoziție este un Extra 330LC. Viteza nu va depăși 400 de kilometri pe oră, însă pilotul va executa niște manevre acrobatice deasupra Deșertului Mojave pe care puțini le vor uita (aileron roll, loop, barrel roll și hammerhead). Prețul include preluarea de la hotel și transportul înapoi. Cursa nu este destinată celor care au probleme cu inima sau femeilor însărcinate. Vârsta minimă - 12 ani.

Sunt doar 3 dintre atracțiile mai puțin cunoscute de care poți avea parte în Vegas, numărul acestora fiind incredibil de mare. Oricine a ajuns vreodată în Vegas știe că ai nevoie de minim două săptămâni pentru a te bucura de cea mai mare parte din distracții.