Cartea "Beculeț cel Inventiv & Thomas Edison" se lansează la Teatrul "Marin Sorescu"

Duminică, începând cu orele 12.00, la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova, va avea loc lansare cărții pentru copii "Beculeț cel Inventiv & Thomas Edison", autor Rodica Fota.

carte rodica

Organizatorii promit un eveniment cu multe surprize, din care nu vor lipsi distracția și voia bună. Îndrăgiții artiști de la "Corabia lui Barbă - Deasă" sunt prezenți la această lansare, asigurând o serie de activități distractive pentru cei mici. Actrița Mirela Disa se alatură eveimentului, transpunând într-o manieră autentică și explozivă scene din frumoasa carte a copilăriei.

Biblioteca Județeană "Alexandru și Aristia Aman" va fi prezentă la acest eveniment, specialiștii din cadrul instituției organizând activități interactive cu cei prezenți.

Aflată la prima apariție editorială, Rodica Fota avea să declare că i s-au umezit ochii când, în tipografie, și-a atins pentru prima dată cartea.

"Emoțiile pe care le încerc sunt prea greu de descris în cuvinte (...) Cartea, un mai vechi vis, are ca temă  prietenia. Aceasta este abordată într-un stil amuzant, reuşind să reliefeze importanţa unei astfel de relaţii trainice. lustraţiile haioase şi de calitate au fost realizate, cu multă pricepere, de către Cristina Drăniceanu. Cartea se adresează, în special, copiilor dornici de aventuri, curajoşi dar şi curioşi", a precizat Rodica Fota.