Noaptea Muzeelor la Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova ne propune să-l descoperim „RetroActiv“, sâmbătă, între orele 19:00 - 01:00, în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului „Noaptea Muzeelor - Memoria păpușilor jucate”.

colibri

RetroActiv este semnul sub care Teatrul Colibri oferă publicului o călătorie în timpul și spațiul memoriei afective în această ediție a Nopții Muzeelor.

„Incursiunile în labirintul întâmplărilor trecute, cu fragmente din istoria teatrului povestite de obiecte-martor, se întâlnesc cu prezentul imediat pe trasee ce descoperă lumea fascinantă a păpușii ca simbol al teatrului de animație. Imagini concrete ale trecutului și prezentului dau forma viitorului prin invitația de a contribui direct la conturarea acestuia.

Jocuri, provocări, surprize, răspunsuri la întrebări poate nerostite, un drum al cunoașterii unuia dintre cele mai frumoase și senine locuri din viețile noastre - Teatrul Colibri -, toate acestea în marea poveste a Nopții Muzeelor din 13 mai 2023, ediția a IV-a”, spun reprezentanții Teatrului Colibri Craiova.

Accesul este gratuit.