Summer Sport, program derulat și în această vară la Craiova

Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Dolj organizează ediţia a XI-a a programului „Summer Sport”, în perioada 25 iunie – 02 august.

summer sport

Proiectul Summer Sport a demarat în urmă cu 10 ani, fiind destinat inițierii copiilor și tinerilor, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, la diferite ramuri de sport.

Scopul acestui program este cel de atragere a tinerilor spre mișcare pe perioada vacanței de vară. Se dorește inițierea tinerilor în practicarea unei ramuri de sport, în vederea colaborării şi a spiritului de ordine și acţiune, cu respectarea unui sistem de reguli”, spun reprezentanții DJST Dolj.

Participanții vor beneficia de instruire sub îndrumarea profesorilor și antrenorilor de la cluburile sportive din Craiova, la următoarele discipline sportive: arte marțiale, atletism, baschet, badminton, dans, fotbal mixt, gimnastică, judo, kempo, karate tradițional, scrimă, tenis, tenis de masă și volei, grupate în trei serii, astfel:

-seria I – 25.06 – 05.07.2024: atletism, arte marțiale, badminton, baschet, dans, fotbal mixt, gimnastică, judo, tenis de masă, tenis
-seria a II-a – 08.07–19.07.2024: atletism, baschet, dans, karate tradițional, volei, tenis de masă, tenis, judo, kempo, scrimă 
-seria a III-a 22.07 – 02.08.2024: baschet, dans, fotbal mixt, karate tradițional, volei, tenis, judo, kempo.

Înscrierile se vor efectua în perioada 10-19 iunie, începând cu ora 10.00 pe site-ul www.sportdolj.ro. În funcție de numărul solicitărilor, perioada de înscriere se va prelungi.

Într-o serie se vor putea înscrie la o singură ramura de sport, iar pe serii diferite vor putea participa la sporturi diferite (de exemplu: seria I-atletism, seria II-dans, seria III-volei).