Lara Fabian va concerta la Craiova

Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor, Lara Fabian, va susuține un recital, la Craiova, în cadrul Festivalului Internațional ,,Elena Teodorini’’, organizat de Opera Română Craiova.

 fabian

Evemimentul ,,Pop Opera”  va avea loc pe data de 17 noiembrie, ora 19:00, la Sala Polivalentă din Craiova, unde celebra cântareață va interpreta atât piesele ce au consacrat-o pentru tot restul vieții, ,,Je t’aime” și ,,Je suis malade”, cât și melodii de pe noul album. O surpriză a acestui eveniment este duetul cu tenorul român Bogdan Mihai, invitat special în cadrul spectacolului.

În decembrie 2016, Lara Fabian  a avut programat un concert în Craiova, amânat că urmare a unor probleme de ordin tehnic şi reprogramat în octombrie 2017, când a fost anulat și de această dată. Spectatorii nu au reușit să recupereze banii platiți pe bilete la momentul respectiv, tot ce au primt au fost amânări și promisiuni din partea organizatorilor.

Antoniu Zamfir, managerul Operei Romane din Craiova, a susținut astăzi o conferință de presă, în care a asigurat craiovenii că evenimenul va avea loc, deoarece Opera din Craiova nu a avut nicio legatura cu evenimentele anterioare ,,Vreau să vă asigur că, în acest moment, între noi și reprezentantul Larei Fabian există un contract ferm, un contract extrem de serios, drept urmare vă asigur că acest spectacol va fi prezentat  publicului craiovean”, a precizat managerul Operei Române.

Spectacolul de la Craiova este printre primele spectacole din cadrul Turneului 50 WORLD TOUR, care va începe la sfârșitul anului 2019. Turneul este special din trei puncte de vedere: artista împlinește 50 de ani, celebrează 30 de ani de carieră și lansează cel de al paisprezecelea album – Papillon. Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hiturilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă.