Craiova: Street Food Festival, în Piața Mihai Viteazul

Street FOOD Festival, evenimentul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, revine weekend-ul acesta în Craiova, în Piața Mihai Viteazul. 

streed food craiova 3

Potrivit organizatorilor, Chef  Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Mâncarea va fi „vedeta” principală, cu siguranță, dar în zona de festival vor avea loc și alte activități interesante pentru cei care participă la festival, în perioada 4-6 octombrie.

De exemplu, în fiecare seară pe scena Street FOOD vor urca artiști precum: The Mono Jacks, Lucia,Byron, Jazzybit, Soul Serenade sau Robin and the Backstabbers. Experiența muzicală va fi una deosebită pentru că scena pe care vor urca artiștii este una 360 de grade, asta însemnă că fanii vor putea să îți admire artistul favorit din toate unghiurile, iar artiștii sunt mult mai aproape de cei prezenți la concert. O altă noutate este faptul că în fiecare oraș în care Street FOOD Festival ajunge ajută la promovarea tinerelor talente locale și este o zona special amenajată unde artiștii locali sunt cei care urcă pe scenă. La Craiova pe scena „Local Heroes” va fi Luka”, transmit organizatorii evenimentului.

De asemenea, în fiecare seară, vor putea fi urmărite filme în zona de cinema outdoor special amenajată.

Vineri, va putea fi urmărit filmul „Nuntă în Offsaid”, sâmbătă va fi proiectat filmul „Omul care l-a ucis pe Don Quijote”, iar duminică seara filmul „America Venim” va fi proiectat în Piața Mihai Viteazul.