„ŞAMANUL” – la lansarea în lumea cărţilor care contează

„ŞAMANUL” – la lansarea în lumea cărţilor care contează

Lansarea de carte a talentatei romanciere craiovene Aurora Dumitrescu s-a bucurat de un real succes, cu o sală plină de iubitori de literatură la acest eveniment găzduit de Sala Oglinzilor de la Muzeul de Artă (Palatul Jean Mihail) din Craiova.

Aurora Dumitrescu

Cartea care a fost lansată cu această ocazie – „ŞAMANUL”, a fost prezentată de scriitori de marcă din partea Filialei Craiova (Oltenia) a Uniunii Scriitorilor din România, precum Ioan Lascu – preşedintele filialei, Nicolae Marinescu – care este şi editorul cărţii, prin Editura AIUS, Mihai Ene, Petrişor Militaru şi Eleanor Mircea.

Momente deosebite, de o reală sensibilitate şi emoţie, a creat şi actorul Angel Rababoc, care a citit (interpretat) câteva fragmente reprezentative din carte, receptate de public şi răsplătite cu aplauze.

A fost un eveniment editorial frumos, aproape dus spre sublim, în care autoarea – Aurora Dumitrescu, cu o prezenţă încântătoare, de femeie frumoasă şi scriitoare talentată, a confirmat că este un spirit viu care ştie să-şi exprime trăirile în scris şi să lase loc de suspans pentru cărţile care vor veni, pentru că, fireşte, povestea vieţii sale de scriitor şi de om nu se opreşte aici şi acum.