Comisarul Berbeceanu lansează „Radiografia unei mârșăvii judiciare” în ElectroPutereParc Mall Craiova

Curtea Veche Publishing, Librăriile Diverta și Mall ElectroPutereParc Craiova vă invită să aflați cum arată cealaltă parte a poveștii. Miercuri, 23 octombrie 2019, de la ora 17:00, Traian Berbeceanu își lansează bestsellerul „Radiografia unei mârșăvii judiciare” în Craiova.

Berbeceanu Craiova Event

Volumul cuprinde memoriile recente ale unui polițist angajat în lupta împotriva crimei organizate din România. Din funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trăit evenimente care merită consemnate de istoria contemporană și care constituie o mărturie asumată în totalitate de către autor.

Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Mihai Firică și va avea loc în Mall ElectroPutereParc Craiova, vizavi de Cafeneaua Mon’Soon. Acesta va fi urmat de o sesiune de autografe.

Intrarea va fi liberă.

Traian Berbeceanu: Vă aștept cu drag la lansarea cărții, un bun prilej pentru a ne revedea, pentru a depăna amintiri, pentru a discuta de trecut, prezent și viitor.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe ţară în competiţia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență.

Volumul „Radiografia unei mârșăvii judiciare” va putea fi achiziționat în cadrul evenimentului, ori de pe curteaveche.ro.

Parteneri: Librăriile Diverta, ElectroPutereParc Craiova