„Bani din cer”

MIHAI BENDEAC aduce BANI DIN CER în Drobeta-Turnu Severin, pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”, marți, 17 decembrie 2019, începând cu ora 20:00.

bani din cer

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția și se întoarce acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește întâmplările vieții la modul sincer - dramatic, provocând o serie de situații comice. „Bani din Cer” răspunde uneia dintre frământările importante ale umanității: e îndeajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual, pentru a uita cine ești?

Biletele sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro și offline, la Agenția Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii „Teodor Costescu”, sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..