Spectacolul de teatru „Neguțătorul din Veneția”, online, în variantă franceză

Spectacolul de teatru „Neguțătorul din Veneția”, online, în variantă franceză

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” difuzează, în cadrul activității “Să îl (re)descoperim și să îl (re)vedem pe Andrei Șerban”, un nou spectacol de teatru.

Afis Negutatorul

Astfel, după ce în zilele de luni, 6 aprilie, și marți, 7 aprilie, am difuzat piesa „Neguțătorul din Veneția”, jucată în anul 1998 pe scena American Repertory Theater din Boston, acum vă oferim o altă interpretare a acestei piese, pusă în scenă în anul 2002, în limba franceză, la Teatrul de Comedie Franceză din Paris (Comédie Française).

Piesa „Neguțatorul din Veneția”, pusă în scenă la Paris, va putea fi vizionată, în premieră, miercuri, 8 aprilie, la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” și pe contul de Youtube – Biblioteca Aman, la aceeași oră, precum și joi, 9 aprilie 2020, la ora 11.00, pe pagina de Facebook a Muzeului Cărții și Exilului Românesc.

Activitatea „Să îl (re)descoperim și să îl (re)vedem pe Andrei Șerban” este una dintre numeroasele activități derulate de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, în cadrul proiectului „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!”, proiect prin care dorim să fim cât mai aproape de utilizatorii noștri, în această perioadă de izolare socială.