Spectacole la Teatrul Colibri, în primul week-end din aprilie: Inimă de piatră și Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor

Sâmbătă şi duminică,Teatrul Colibri a pregăgit două spectacole pentru cei mici: "Inimă de piatră" și "Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor".

spectacole colibri

Sâmbătă, 06 aprilie 2019, de la ora 18:00 este programat spectacolul Inimă de piatră, după W. Hauff, scenariul şi regia Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, cu actorii: Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoş, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea.

Muzica este semnată Dan Bălan. 

Duminică, 07 aprilie 2019, ora 11:00, este rezervată pentru spectacolul "Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor", adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție, alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.


Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis!