Cupa Regională Hard Enduro OLTENIAX2, la Centrul Multifuncțional

Evenimentul este organizat sâmbătă, 20 aprilie, pentru a doua oară consecutiv în Craiova, de către Federația Română de Motociclism, Hard Enduro Craiova și Free Bike Team Râmnicu Vâlcea. 

Olteniax2

În acest an și-au anunțat participarea peste 100 de motocicliști, în cadrul a patru clase: Hobby, Expert, Old Boys și Fete, cursa fiind și o etapă a Campionatului Regional. 

În cadrul primei probe, cea mai spectaculoasă și la care Primăria Craiova este partener, participanții își vor demonstra abilitățile pe obstacole precum: cauciucuri, pietre, bușteni și mașini avariate. Cursa va fi o probă de îndemânare, atenție și echilibru.

Cei mai buni concurenți se vor califica apoi pentru cea de-a doua probă care se va desfășura duminică, 21 aprilie 2019, și va consta în parcurgerea unui traseu de 35 de km prin Pădurea Bucovăț. Această probă este organizată exclusiv de Federația Română de Motociclism, Free Bike Team Râmnicu Vâlcea și Hard Enduro Craiova.   

Iubitorii sportului cu motor sunt așteptați să asiste la eveniment, între orele 12.00 – 17.00, în zone special amenajate din parcarea laterală a Centrului Multifuncțional.