Încasările filmului “30 de ani și 15 minute” vor fi donate în scop caritabil

Încasările filmului “30 de ani și 15 minute” vor fi donate în scop caritabil

Documentarul ”30 de ani și 15 minute” este un manifest, un altfel de protest, un semnal de alarmă. Ștefan Mandachi, autorul filmului,  declară că va dona încasările obținute din vânzarea biletelor pentru sprijinirea victimelor accidentelor rutiere, dar și către alte cauze în care crede.

Film Mandachi

”Cum oare aș fi putut aduce laolaltă atâția politicieni, jurnaliști, oameni ce au suferit în urma accidentelor rutiere, care să răspundă la întrebarea «Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor din România»? Prin filmul ăsta vreau să vă îndemn să facem cu toții câte un metru de ceva, m-am săturat să privim deasupra gropii, să stăm tăcuți de parcă ne place acolo". 

 Ștefan Mandachi, regizorul filmului, militează pentru conștientizare și acțiune, pentru ca fiecare dintre noi, cetățenii acestei țări, să luăm atitudine, ”să luptăm permanent pentru cauze dureroase”, după cum el spune.  

”30 de ani si 15 minute” va sta în cinema atâta vreme cât este cerere din partea spectatorilor. Am muncit enorm împreună cu o echipă mare de oameni timp de un an și jumătate ca să aducem un gram de conștientizare în societatea românească! Ar fi mare păcat să nu împrăștiem mesajul filmului, așa că vă cer ajutorul, invitându-vă în număr cât mai mare la cinema”,  declară Ștefan Mandachi.